• Tuoteryhmät
  • Sivut
0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Korukeidas

GANT- Tremont, Miesten kello

239,00 €
Saatavilla (1 kpl)
gant
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Gant


GANT GT030003 TREMONT

TUOTEKUVAUS


Gant GT030003 Tremont kellossa on päivyri sekä kaksoisaika ominaisuudet.. Sininen kellotaulu ja punakullanväriset yksityiskohdat luovat näyttävän kokonaisuuden. Rungon leveys on 44 mm ja paksuus 12 mm. Rannekkeen leveys kiinnityskohdasta on 22 mm. Gant kelloille myönnetään kahden vuoden takuu ja ne toimitetaan valmistajan alkuperäisessä rasiassa. 

Voimme kaivertaa veloituksetta kellon takakanteen esimerkiksi nimikirjaimet ja päivämäärän (maksimissaan 15 merkkiä). Valitse ensin ilmainen kaiverrus ja kaiverruksessa käytettävä tekstityyli, ja kirjoita kaiverrettavat tiedot "kaiverrettava teksti" -kenttään. Huom! Kaiverretuilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta!


TUOTETIEDOT

Valmistaja GANTKaiverrus 15Kategoria Miesten kellotKoneisto Kvartsi (paristo)Lasi MineraalilasiMateriaali Ruostumaton teräsMuoto PyöreäOminaisuudet MultifunctionPäivyriRanneke Ruostumaton teräsRannekkeen väri Hopea/harmaaPunakultaRungon leveys 44Rungon väri Hopea/harmaaTaulun väri SininenVesitiiveys 50m / 5atmVäri HopeaPunakultaSininen
  • Malli: GT030003